Din redovisningsbyrå i Malmö och Lund

Övrig Bokföringskonsultation


Rådgivning Kula Redovisningsbyrå

Konsultation och ekonomisk rådgivning

Låt oss bli din samtalspartner och ditt bollplank när det kommer till ekonomiska frågor. Vi finns till för att ge dig goda råd och för att hjälpa dig att hitta rätt. Att driva företag innebär upp- och nedgångar och då kan det vara skönt att ha någon som stöttar dig hela vägen.

Bedriver du din nuvarande verksamhet i rätt bolagsform? Betalar du mer skatt än du måste? Vi hjälper dig gärna med dina funderingar och ger dig alternativ att fundera kring. Genom vår erfarenhet kan vi ge dig ett långsiktigt perspektiv på din verksamhet och vilka lösningar som står till buds.

Rätt samarbeten

I de fall som vi inte själva innehar rätt kompetens att kan vi vägled dig rätt. Vi samarbetar med flera revision- och advokatbyråer så att du får rätt hjälp och assistans.

Utbildning

Vi kan även hjälpa till när det kommer till att utbilda er personal så att de kan fungera för det löpande, dagliga arbetet när det gäller det ekonomiska. Så har du och ditt företag behov av mer än bara redovisningstjänster så kan vi stötta er med ekonomisk rådgivning och konsultation. Det är bara att kontakta oss med dina frågor så hjälper vi dig på bästa sätt och utifrån dina förutsättningar.